Посади дерево миру

З 15 березня по 30 квітня 2017 року проводиться природоохоронна акція "Посади дерево миру". Акція присвячена Міжнародному дню попередження експлуатації навколишнього середовища під час війни та військових конфліктів і проходить в рамках щорічної акції "Зелений паросток майбутнього".

До участі в акції долучився педагогічний та учнівський колектив Сунківської Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. 7 квітня 2017 року на території школи було посаджено сад із фруктових дерев, присвячений 100-річчю Української Революції. Також було поповнено саджанцями шкільну трояндову алею школяра. школярі дбають і турбуються про молоді саджанці, адже людина - це частина природи.

В.О.Сухомлинський писав: "Природа - не тільки середовище навколо нас, а й всенародне добро і багатство, за яке кожний громадянин нашого суспільства відповідає...". Ми прагнемо, щоб наші діти зрозуміли, що природа потрібна всім людям і не тільки сьогодні. Природа дає нам скарби, а нам потрібно віддячити їй людською турботою і добротою

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.