Громадсько-активна школа

5 листопада учні Сунківської загальноосвітньої школи відвідали екскурсію стежками рідного краю на тему «В гостях у княгині Яшвіль» в рамках українсько–польського проекту «Українське село». Цікаво було почути про рідне село нові, до цього ще невідомі факти, прогулятися знайомим і таким «загадковим» парком Кайдашеве.

Школярі взяли участь у майстер класах по виготовленню ароматизованих подушечок, магнітів та вчилися із княгинею Наталією малювати пейзаж.

Поскільки Наталія Яшвіль полюбляла ставити театралізовані постановки, то дітям було запропоновано взяти участь у інсценізаціях. Три учнівські команди підготували театралізовані постановки «Колобок мандрує в гості до княгині». Виступи вийшли досить оригінальними та сучасними.

Також цікаво пройшла гра квест парком Кайдашеве, де учні знаходили цеглинки із ініціалами княгині. Під кінець екскурсії відбулася творча естафета, де на зупинках школярі виконували різні дії народознавчого характеру: ліпили горнятка, малювали український рушник, записували на дошках назви дерев та тварин, які були у заповіднику княгині тощо. Фіналом естафети стала побудова кожною командою фортець.

В кінці екскурсійного дня княгиня почастувала дітей та гостей смачною кашею, чаєм, печивом.

Учнівський колектив щиро вдячний організаторам екскурсії та Смілянському аматорському драматичному театру «Перевесло» за цікаву екскурсію та розваги.

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.