Профілактика правопорушень

Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже превентивна робота дає можливість виробити в дітей уміння діяти в конфліктній ситуації, обирати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов'язки.

Сьогодні, 8 грудня, здобувачі освіти 6 - 9 класів КЗ "Сунківський ліцей" зустрічалися зі старшим інспектором сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП Черкаської області капітаном поліції Міщенком Д.В., поліцейським офіцером громади Портянком А.В., начальником у справах дітей Березняківської ТГ Нянченком М.М. та завідуючою відділенням соціальних послуг Мальованою Т.В.

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються в учнівському середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалася увага на видах відповідності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу та домашнього насильства. Всі слухачі отримали корисну інформацію та погодилися з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

/Files/images/265164286_3032736110333466_3362368354748825662_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.