День партизанської слави

/Files/images/IMG_20200925_082631.jpg

День партизанської слави!.. Цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

У Сунківській ЗОШ І - ІІІ ст. щорічно відбуваються заходи щодо уславлення партизанського подвигу. Через карантинні обмеження виховні заходи проводяться в межах класів, проте це не робить їх менш значущими для виховання підростаючого покоління. Так, вчителем історії Рудою В.А. проведено цікаву і змістовну екскурсію для учнів 6 класу до шкільної музейної кімнати на тему: "Партизанськими шляхами наших прадідів". Було згадано імена односельчан - партизанів, зачитано цікаві уривки листів із фронту, переглянуто цікаві воєнні документи, зібрані школярами нашої школи.

Плине час, проте мужність, відвага, героїзм і самовіддача партизан – односельців у роки Другої світової війни залишатиметься прикладом для сьогоднішніх та прийдешніх поколінь.

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.