Всеукраїнський тиждень громадського здоров'я

З 8 по 12 квітня у Сунківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я.

8 квітня було проведено загальношкільну лінійку, на якій шкільна медсестра Ткаченко Ніна Олексіївна оголосила про початок Всеукраїнського тижня громадського здоров’я, ознайомила школярів із його планом.

9 квітня Бабій Світлана Вікторівна разом із першокласниками ознайомилися і обговорили казку “Карамельниця”. Також відбувся майстер-клас по виготовленню ватно-марлевих пов’язок у 7 класі під керівництвом шкільної медсестри Ткаченко Ніни Олексіївни.

10 квітня Бабій Світлана Вікторівна провела у 1класі гру “Корисна їжа”.

11 квітня відбулася зустріч із дільничим педіатром для 5-8 класів, де було проведено бесіду, що таке здоров’я, як надати першу допомогу потерпілому, як правильно вимірювати артеріальний тиск. Пройшов майстер-клас від батьків у 1 класі “Здорове харчування”: діти із батьками та вчителькою приготували вітамінний салат, посмакували ним.

12 квітня класний керівник Рутенко І. М. провела годину спілкування та майстер-клас “Харчування і наше здоров’я” у 5 класі. Учні також готували корисну страву та частували нею всіх охочих.

Заходи тижня пройшли енергійно і з цікавістю. Заряд позитивної енергії залишиться в них надовго!

/Files/images/IMG_2231.JPG

/Files/images/IMG_2246.JPG

/Files/images/IMG_2257.JPG

/Files/images/IMG_2259.JPG

/Files/images/IMG_2270.JPG

/Files/images/IMG_2274.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.