Громова Яна, учениця 5 класу - 2 місце в районному етапі обласного конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінації «Поезія».

Левчук Катя, учениця 5 класу – 2 місце в конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика.

Луценко Вячеслав, учень 6 класу – 3 місце в конкурсі фотоаматорів «Моя країна – Україна» у номінації "Жанрове фото".

Яненко Владислав, учень 7 класу – 1 місце в районному етапі олімпіади з математики.

Курінна Людмила, учениця 8 класу – 3 місце з математики; 1 місце в районному етапі Всеукраїнського проекту «Збережемо первоцвіти».

Хіщіна Юлія, учениця 8 класу – 3 місце з математики, 3 місце з хімії.

Карпенко Ірина, учениця 9 класу – 3 місце в обласному фотоконкурсі «Що для мене Україна?» у номінації «Туристичний пейзаж», 3 місце з правознавства, 3 місце з німецької мови, , 2 місце з біології в районному етапі предметних олімпіад.

Крихтіна Катерина, учениця 10 класу – 1 місце в районному та 2 місце в обласному конкурсі «Світ моїх прав» у номінації «кращий твір»; 1 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу малюнків «Найкращий пожежний – це ти обережний».

Діденко Любов, учениця 10 класу – 2 місце з хімії, 2 місце з біології.

Берегой Олександр, учень 10 класу – 1 місце в районному етапі конкурсу–захисту наукових робіт МАН з географії та учасник національного конкурсу творчих робіт «Європейські цінності» до Дня Соборності України есе на тему «Сила єднання».

Балюбах Олександр, учень 11 класу – 1 місце в районному та 2 місце в обласному конкурсі «Світ моїх прав» у номінації «кращий реферат», 2 місце в районному етапі олімпіади з математики.

Сліпченко Юрій, учень 11 класу – 1 місце у Всеукраїнській олімпіаді з української мови «Всеосвіта Зима 2018-2019», 2 місце в конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика.

Огарков Ілля, учень 3 класу, у Всеукраїнському конкурсі «Кенгуру» показав добрий результат.

Ансамбль «Мальви» здобув 2 місце в районному конкурсі учнівської патріотичної пісні «Найкраща у світі – моя Україна – у цілому світі одна!».

Команда школи «Іскра» зайняла 3 місце у районному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.

Рій «Характерники» зайняв 4 місце в районному етапі дитячо – юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»).

Кiлькiсть переглядiв: 458

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.